4. září 2013

ISDA Standard Amendment Agreement k EMIR

Mezinárodní asociace pro swapy a deriváty (International Swaps and Derivatives Association, ISDA) zveřejnila na svých webových stránkách v sekci EMIR Standard úpravy dohody týkající se rekonciliace portfolia, řešení sporů a zveřejňování (ISDA 2013 EMIR Portfolio Reconciliation, Dispute Resolution and Disclosure Standard Amendment Agreement, dále jen "ISDA Standard Amendment Agreement").

ISDA Standard Amendment Agreement tak slouží jako standardizovaná dohoda změny smluvních podmínek ISDA Master Agreement zohledňující povinnosti vyplývající z Nařízení (EU) č. 648/2013 o OTC derivátech, ústředních protistranách a registrech obchodních údajů (EMIR). Je důležité, že tyto podmínky ISDA Standard Amendment Agreement lze aplikovat pouze na  ISDA Master Agreements, pokud by smluvní strany chtěly tímto způsobem pokrýt další typy smluv, mohou toto ujednání zabudovat do dané smlouvy prostřednictvím poznámky pod čarou. 

Na tomto linku naleznete formulář pro změnu rámcové smlouvy ISDA Standard Amendment Agreement - 2013 EMIR Portfolio Reconciliation, Dispute Resolution and Disclosure.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme Vám za Váš příspěvek.